Vahvaa perustaa luomassa

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

Maanrakennus

Lue lisää ›

Teiden kunnossapito- ja rakennusurakointi

Lue lisää ›

Kalusto

Lue lisää ›

Ota yhteyttä

Lue lisää ›

Ja-Sa Infra – Varma maan­rakentamisen kumppani

Ja-Sa Infra Oy on Etelä-Savon alueella toimiva yritys. Palvelemme sopimuksesta valtakunnallisesti. Olemme erikoistuneet pohjarakentamiseen, sekä maanrakennus- ja maansiirtotöihin. Tämän lisäksi hoidamme teiden kesä- ja talvikunnossapidot sekä tie- ja katurakentamisen. Toimitamme tämän lisäksi maa-aineksia kohteeseen ja ajamme lavettikuljetuksia.

Asiakkaitamme ovat niin kuluttajat kuin yritykset. Palvelemme myös kuntia ja kaupunkeja sekä tiehoitokuntia niin pienissä kuin isoissa urakoissa. Kesällä asiakaskuntamme kasvaa alueen kesämökkiläisistä.

Ota yhteyttä ›

Maanrakennusta Kangasniemeltä

Toiminta-alueemme kattaa kotikuntamme Kangasniemen lisäksi pääosin koko Etelä-Savon alueen. Maanrakennus- ja muita työmaitamme löytyy mm. Mikkelistä ja Pieksämäeltä, mutta myös Jyväskylästä ja muualta Keski-Suomesta.

Tuntihinta alk. 75€+alv. Isommat urakat sopimuksen mukaan.

Luotettava kumppani rakentamiseen

Toimintamme on jatkunut vuodesta 2001. Käytössämme on nykyaikainen konekanta, joka soveltuu parhaiten monipuolisiin maanrakennus-, tienhoito- ja kuljetustehtäviin. Toimintaamme tukevat hyvät yhteistyökumppanit.

Ota yhteyttä ja tilaa meidät tekemään maanrakennus-, teiden kunnossapito- tai kuljetustyöt. Meistä saa rehdin ja reilun kumppanin kaikkiin urakoihin.

Laaja toimialueemme kattaa sopimuksesta koko Suomen. Toimimme pääsääntöisesti Mikkelin, Jyväskylän, Joutsan, Pieksämäen sekä Kangasniemen alueilla. Pyydä tarjous palveluistamme!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita